Τρόποι Αποστολής

Αγαπητοί πελάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που παραγγέλνετε έχουν σημαντικό όγκο και βάρος. Εξαιτίας αυτού, η αποστολή τους μέσω courier δεν είναι η πιο οικονομική λύση.

Για τον λόγο αυτό, σας προτείνουμε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας την επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε και να βρούμε την κατάλληλη μέθοδο μεταφοράς μέσω μιας μεταφορικής εταιρείας.

Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν φθάνει στη διεύθυνσή σας με ασφάλεια και οικονομικά. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και τη συνέχιση της υποστήριξής σας.

Παρακάτω σας περιγράφουμε μερικές άλλες από τις δυνατότητες παραλαβής.

  • Παραλαβή της παραγγελίας σας  από τα κεντρικά 17χλμ Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Καβαλάρι, Θεσσαλονίκης. (απέναντι από τις αποθήκες του Μασούτη). 
  • Παραλαβή από το Υποκατάστημα Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου 203, Κορωπί, Αθήνα ( κοντά στο τούνελ μεταξύ Βάρης – Κορωπίου)  .Αρκετά από τα είδη βρίσκονται σε παρακαταθήκη στο Υποκ.μα, μετά την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε για την δυνατότητα παράδοσης εκεί.
  • Για παραγγελίες που αφορούν 1 καπέλο καμινάδας η παράδοση μπορεί να γίνει με ΕΛΤΑ στο χώρο σας χωρίς χρέωση. Εξαιρούνται οι απομακρυσμένες περιοχές όπου το δέμα παραδίδεται στο κοντινότερο κατάστημα ΕΛΤΑ και καπέλα ειδικών διαστάσεων εφόσον δεν χωράνε στις τυποποιημένες διαστάσεις των κιβωτίων μας
  • Παράδοση με μεταφορική.  Η μεταφορά επιβαρύνει τον πελάτη. Για όλα τα είδη εκτός από τα καπέλα καμινάδας, μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, επικοινωνούμε μαζί σας για να επιλέξουμε μαζί την οικονομικότερη και καταλληλότερη μεταφορική εταιρεία ανάλογα με τα είδη που επιθυμείτε και τον τόπο παράδοσης.