Τοποθέτηση τζακιού

Η ομάδα της εταιρείας μας και στα δυο καταστήματα είναι σε θέση να σας βοηθήσει πρώτα από όλα στην επιλογή του κατάλληλου τζακιού/κασέτας/σόμπας ,ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις επιθυμίες σας. 

Είτε πρόκειται για παραδοσιακό τζάκι, είτε για ενεργειακή μετατροπή  τζακιού με κασέτα, είτε για νέο τζάκι – λέβητα ή αερόθερμο, μπορούμε να βρούμε μαζί τη σωστή λύση. Μετά την πρώτη επικοινωνία, ακολουθεί επίσκεψη από έμπειρο τεχνικό οποίος ελέγχει το χώρο της τοποθέτησης και τη διαδικασία τοποθέτησης. Αναζητείστε τους έμπειρους και εξειδικευμένους, επειδή αυτοί θα σας γλιτώσουν από φασαρίες που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

 Αφού γίνει η τελική επιλογή τζακιού και του εξωτερικού σχεδίου Η διαδικασία τοποθέτησης ολοκληρώνεται με την κατασκευή της καμινάδας, την τοποθέτηση του τζακιού, τη μόνωση του, την κατασκευή γυψοσανίδας καθώς και των διακοσμητικών που μπορεί να έχουν επιλεχθεί.

Κυρίαρχο μας μέλημα είναι, να βρούμε και να εκγαταστήσουμε το τζάκι της αρέσκειας σας και μετά από λίγες ώρες να είστε σε θέση να το απολαύσετε και να αισθανθείτε τη ζεστασιά αλλά και τον ρομαντισμό που θα σας προσφέρει!

 

τοποθέτηση τζακιού