Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε το τζάκι χρειάζεται τακτικό καθάρισμα στην εστία. Πέρα όμως απο αυτό, είναι απαραίτητο μια φορά το χρόνο (ή ανά δυο χρόνια, ανάλογα με την χρήση του τζακιού σας), να γίνεται καλός καθαρισμός της καμινάδας. Εναλλακτικά κινδυνεύετε η καμινάδα σας να πιάσει φωτιά. Γιατί φωτιά; Γιατί πέρα από τα κατάλοιπα της στάχτης, στο εσωτερικό της καμινάδας συγκεντρώνεται και πίσσα. Αυτή με τον καιρό κρυσταλλώνεται. Όταν, όμως, αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες από τη φωτιά, η πίσσα αυτή γίνεται ένα μαλακό και εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό. 

Ο εξοπλισμός μας με σύγχρονα εργαλεία, προσαρμοσμένα στα νέα κατασκευαστικά δεδομένα. Επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό του τζακιού απευθείας από το χώρο της εστίας. Ο καθαρισμός έτσι μπορεί να γίνει ανεξαρτήτων εξωτερικών καιρικών συνθηκών (έναντι του καθαρισμού από την απόληξη της καμινάδας) .

 

Καθαρισμός καμινάδας

Μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού, απομακρύνονται τα πάντα με ειδική ηλεκτρική σκούπα για επαγγελματικούς καθαρισμούς, αφήνοντας το χώρο του τζακιού καθαρό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.