Εταιρία Gaiolithos

Μέσα από την Εταιρία Gaiolithos πολυετή παρουσία στην αγορά των ειδών που αφορούν τη δόμηση, η εταιρεία Gaiolithos συνεχώς εξελίσσεται βασισμένη πάντα στις ανάγκες των πελατών. Διαθέτοντας προοδευτική αντίληψη για τις τρέχουσες εξελίξεις, προχωρεί στο χρόνο με βασικό στόχο, να παραμένει μια αξιόπιστη σταθερά για τους συνεργάτες της.

Ιστορικό.

Η εταιρία λειτούργησε με σημερινή της μορφή το 2005 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο 17χλμ Θεσ/νίκης Καβάλας. Στόχος της να δημιουργήσει τη βάση από την οποία θα μπορεί να εξυπηρετεί το δίκτυο της ανά την Ελλάδα. Πάνω στο βήμα αυτό εξελίχθηκε πρότυπη παραγωγή των μεταλλικών καπέλων, παραγωγή και επεξεργασία φυσικών βότσαλων κήπου, παραγωγή ειδών barbeque κ.α.

gaiolithos-thessalonikh

Στον ίδιο χώρο σχεδιάστηκε ένα πάρκο δειγματισμού όλων των ειδών πέτρας. Μεγάλες αποθήκες για την αποθήκευση των ειδών και οι χώροι γραφείων.

Στη συνέχεια το 2011, η Εταιρία Gaiolithos μεταφέρει μέρος των εργασιών της στην Αθήνα. Ανοίγει και νέο υποκατάστημα στην περιοχή του Κορωπίου. Ο στόχος παραμένει η εξυπηρέτηση και η καλύτερη κάλυψη και επαφή με όλους τους πελάτες στη Νότια Ελλάδα.

gaiolithos-athina

Προβλέποντας τις ανάγκες της αγοράς και  η εταιρία, εισάγει το 2012  μια νέα σειρά προϊόντων την Gaiotherm, δημιουργώντας μια πλήρη γκάμα και για τις ανάγκες της ενεργειακής θέρμανσης.

Η εξέλιξη είναι συνεχής και στόχος είναι κάθε σεζόν η εταιρεία να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Για να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε για να βρείτε οδηγίες για το πώς θα επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματα μας πατήστε εδώ. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!