Επιλογή πετρωμάτων

Θέλετε να κάνετε μια εξωτερική διαμόρφωση στον κήπο σας, να επενδύσετε με πέτρα το τζάκι σας, να καλύψετε την εξωτερική περίφραξη της κατοικίας σας. Η εταιρεία μας διαθέτει μια τεράστια ποικιλία φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, αλλά ποιο είναι κατάλληλο για εσάς; To προσωπικό μας και στα δυο καταστήματα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά.

Μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες του χώρου σας, να μας ενημερώσετε για τις επιθυμίες σας ή και το budget του project και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το καταλληλότερο για εσάς.

Ο πειρασμός της αγοράς μόνο μαλακής πέτρας ακονίσματος, συχνά είναι μεγάλος. Αυτό είναι και το κυριότερο λάθος που κάνουν όσοι αγοράζουν πέτρα για πρώτη φορά. Η θεωρία ότι μία μαλακή πέτρα αντικαθιστά μία σκληρή απλά με λίγη επιπλέον απώλεια χρόνου, είναι πέρα ως πέρα λανθασμένη. Ο σκοπός της μαλακής πέτρας είναι να φινίρει τη γωνία του μαχαιριού. 

Το σβήσιμο των γρεζιών, η επαναφορά του bevel, ή το ακόνισμα του γίνονται με τη σκληρή πέτρα. Συχνά η μαλακής πέτρας στη θέση της σκληρής απαιτεί δεκαπλάσιο χρόνο για το ίδιο αποτέλεσμα, ενώ η φθορά της επέρχεται πολύ ταχύτερα.

Επιλογή πετρωμάτων
Αγκωνάρι πέτρα Σεζόλ